Trenutno se nalazite: Home Vatrogasna zajednica Vatrogasna zajednica Osnivanje koordinacije Bilogora

Vzo-sandrovac.hrBroj za hitne intervencije : 043 874 135

Osnivanje koordinacije Bilogora

E-mail Ispis PDF
Ocjena: / 1
LošeOdlično 
Dana 20.travanj.2010. u organizaciji Vatrogasne zajednice općine Šandrovac održana je inicijativna sjednica predstavnika vatrogasnih zajednica općina Velika Pisanica, Nova Rača, Severin, Veliko Trojstvo i Šandrovac za osnivanje još jedne koordinacije pri Vatrogasnoj zajednici Županije Bjelovarsko.Bilogorske.

Kako su spomenute zajednice udružene u kordinaciju Bjelovar u dosadašnjem radu i predstavljanju naših zajednica osjećamo se zapostavljeni, isto tako kod rasprave i analiziranja stanja zaključili smo da imamo isti problem a to je udaljenost od javne postrojbe te moramo razvijati vlastito vatrogastvo što sličnije profesionalnom kako u tehničkom tako i u organizacijskom smislu. Iz tih razloga pokrenuta je inicijativa za osnivanje naše koordinacije gdje bi razmjenjivali iskustva i pomagali jedni drugima u radu i razvoju vatrogastva. Smatramo da bi vatrogastvo na ovom podrućju moglo bolje surađivati, a isto tako i nastupati s usaglašenim stavovima prema vatrogasnoj zajednici županije.

Kako bi se proces bolje suradnje između spomenutih zajednica pokrenuo predsjednik VZO Šandrovac ponudio je članicama kordinacije jedan besplatani tečaj za ispitane vatrogasce koji bi se održao u Vatrogasnoj školi  općine Šandrovac, te  po vrlo povoljnim uvjetima sistem mobilnog uzbunjivanja vatrogasaca kakv je postavljen u općini Šandrovac.

Ažurirano ( Srijeda, 21 Travanj 2010 09:02 )  

Popis društava

Snimka vježbe

JoomlaWatch Stats 1.2.7 by Matej Koval

Countries


Visitors

Last week: 4
This month: 9
Total: 306


Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 38 

Žiro-račun i OIB

Žiro račun za donacije i ostale potrebe: 2402006-1100069512       MB: 1423690, OIB: 18272455168

Sadržaje sa portala moguće je preuzeti uz naznaku izvora odnosno linka http://www.vzo-sandrovac.hr
Izrada portala - Valdez poslovne usluge