Trenutno se nalazite: Home Vatrogasna zajednica Vatrogasna zajednica Posjet predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice

Vzo-sandrovac.hrBroj za hitne intervencije : 043 874 135

Posjet predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice

E-mail Ispis PDF
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
Dana 21.04.2009. godine, Vatrogasnu zajednicu općine Šandrovac posjetio je predsjednik Hrvatske Vatrogasne zajednice gospodin Ante Sanader i načelnik gospodin Željko Popović.

Gospodin Sanader pohvalio je Vatrogasnu zajednicu općine Šandrovac i rekao da se svojim radom polako približavaju profesionalnim vatrogascima. Posebno je pohvalio predsjednika Vatrogasne zajednice općine Šandrovac gospodina Ivana Zdelara jer je vatrogastvo općine Šandrovac doveo na zavidnu razinu. Izrazio je zadovoljstvo i radi osnivanja interventne postrojbe koja je opremljena i osposobljena za najzahtjevnije intervencije, što je prepoznala i INA NAFTAPLIN d.d koja koristi usluge interventne postrojbe na osiguranju bušotina kod bušenja i remonta. Početak rada vatrogasne škole koja je dobila rješenje o osposobljavanju i usavršavanju vatrogasnih kadrova u dobrovoljnom vatrogastvu, istaknuo je kao inicijativu vrijednu pohvale.

Voditelj vatrogasne škole je gospodin Siniša Fleković, diplomirani inžinjer zaštite od požara, koji je ujedno i zapovjednik Vatrogasne zajednice općine Šandrovac. Ovim putem Hrvatska vatrogasna zajednica donirala je Vatrogasnoj zajednici općine Šandrovac 20 novih profesionalnih kaciga. U posjetu Vatrogasnoj zajednici općine Šandrovac osim predsjednika i načelnika HVZ-a bili su nazočni i predsjednik Vatrogasne zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije gospodin Đuro Petrić, zapovjednik Vatrogasne zajednice BBŽ gospodin Željko Jambrek, župan gospodin Miroslav Čačija, načelnik općine Šandrovac gospodin Josip Dekalić i mnogi drugi. Ovaj posjet gospodina Sanadera nagrada je svim vatrogascima Vatrogasne zajednice općine Šandrovac za njihov trudi zalaganje za unapređenje vatrogastva na podrućju općine Šandrovac.

Ostale fotografije

Ažurirano ( četvrtak, 24 Rujan 2009 11:57 )  

Popis društava

Snimka vježbe

JoomlaWatch Stats 1.2.7 by Matej Koval

Countries


Visitors

Last week: 4
This month: 9
Total: 306


Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 17 

Žiro-račun i OIB

Žiro račun za donacije i ostale potrebe: 2402006-1100069512       MB: 1423690, OIB: 18272455168

Sadržaje sa portala moguće je preuzeti uz naznaku izvora odnosno linka http://www.vzo-sandrovac.hr
Izrada portala - Valdez poslovne usluge